Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Torsdagen den 7:e december 2023
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15279  
  Antal nyheter: 5805  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 346 st  
  Igår: 5570 st  
  Denna månad:
13841 st
 
  Föreg. månad:
214686 st
 
  Totalt: 83544344 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. sunnne
2. FrankJScott
3. TheOne
4. Swarte
5. Herbert
6. allimac32
7. Alpinemadness
8. Hajen54
9. abbe63
10. Matte202
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Polaris lanserar Polaris Xchange Powersports Marketplace i Staterna
 

Polaris lanserar Polaris Xchange Powersports Marketplace i Staterna

Ett helt nytt verktyg som ger konsumenterna ett enkelt och bekvämt sätt att handla nya och begagnade fordon online. Polaris Xchange. Byggd från grunden med behoven hos powersport-kunden i åtanke.

Denna one-stop-online-marknadsplats ger kunderna möjlighet att handla, undersöka och starta köpprocessen på tusentals terrängfordon, såsom snöskotrar, motorcyklar, side by side, auto-cyklar och ATVer från deltagande Polaris-återförsäljare rikstäckande över hela USA. Ett smart sätt att hjälpa både kunder och återförsäljare att få ta del av utbudet av både nya och begagnade maskiner.

Konsumenternas shoppingvanor har utvecklats de senaste åren med fler konsumenter som utnyttjar online-resurser för upptäckt, forskning och lärande när de börjar en köpprocess innan de besöker en fysisk detaljhandel. Kraftsportkonsumenter är inte annorlunda. I Sverige har vi en rad olika kanaler för digitala marknadsplatser, men i Staterna är det annorlunda. Här har dock Polaris tänkt till rätt smart.

Polaris Xchange erbjuder konsumenterna de verktyg de behöver för att känna sig trygga och bekvämt starta köpprocessen direkt från sina hem, inklusive: hitta fordonet, visa begagnade fordons historik och konditionsrapporter, handla tillbehör, indikera intresse för skyddsprodukter, bestämma inbytesvärde och förkvalificera sig för ett lån. Därifrån kan sedan kunden enkelt slutföra köpet och hämta fordonet hos en återförsäljare eller få det levererat.

Polaris Xchange ger också värde till Polaris-återförsäljare som kan publicera sitt nya och begagnade lager online och öka synligheten, räckvidden och medvetenheten för shoppare.
"Vi bestämde oss för att effektivisera shoppingprocessen och ge konsumenterna ännu mer förtroende när de vill köpa", säger Koelsch, ansvarig för processen hos Polaris. "Genom Polaris Xchange erbjuder vi en enda, trovärdig resurs som gör det lättare att inte bara hitta nya Polaris-fordon, utan också söka igenom tillgängliga begagnade kraftsportsfordon hos våra betrodda återförsäljare."

Kommer det hit månntro?
Läs mer om Polaris Xchange på www.polarisxchange.com.» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se