Navigera dig fram här   Onsdagen den 7:e december 2022
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15261  
  Antal nyheter: 5733  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 9271 st  
  Igår: 10519 st  
  Denna månad:
68544 st
 
  Föreg. månad:
240016 st
 
  Totalt: 80789558 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. Hajen54
2. sunnne
3. FrankJScott
4. abbe63
5. Matte202
6. Liddo
7. Hajen67
8. Mtech94
9. Skoter20
10. ATV2021
 
 
Här är du: I tidningen: 2022, nr 3 > Artikel: FXR - Ranger Instinct Lite Monosuit
 

FXR - Ranger Instinct Lite Monosuit


Säsongen är i full gång och börjar gå mot varmare tider, vilket betyder att massor av körning och testning är gjord i mina FXR kläder. I denna artikel får ni läsa om lite nya saker som jag hittat och upplevt, men framför allt en summering över hur dessa produkter har varit att köra med under denna säsong och vad jag tycker och tänker om dem.

Overallen, Ranger Instinct Lite Monosuit är en skaloverall som jag är väldigt nöjd med. Under hela tiden jag använt den så har den verkligen levt upp till alla krav man kan ha. Jag har hållit mig varm i kylan och så sval som det går när det är varmt. Det är det som är så bra med just en skaloverall, det kan vara –20 och då får du klä dig under och håller dig varm. Sen kan det vara +12 i solen och då kör man i bara underställ och skydd och den är jättevarm. Då har jag fått testa alla ventilationsöppningar som overallen är utrustad med, de finns placerade på både benen, armarna, överkroppen och en öppning på ryggen. Detta ger dig möjligheten att styra temperaturen innanför din overall. Jag har inget negativt att rapportera om Rangeroverallen då jag tycker de verkligen tänkt till med små detaljer som lyfter den till de fina resultat jag upplever. Detta är kvalité i högsta klass, har kört hårt och aktivt i den med närkontakt med flera träd, grenar och annat som skavt och slitit, men det har aldrig varit något problem eller någon skada.

På mina tassar har Elevation Dual BOA Boot suttit vilka, precis som overallen, är en jättefin produkt som funkat dunderbra under hela tiden jag kört med dem. Skulle jag beskriva denna sko med endast ett par ord skulle det vara varm, skön och med utmärkt passform. Dessa ord tycker jag väl beskriver produkten, men det finns ytterligare detaljer som lyfter skorna ännu mer. Då tänker jag på snölåsen och då kan jag med handen på hjärtat säga att det är de bästa snölås jag haft. De sitter tajt och genom kombinationen av dessa skor och overall så finns det både öglor fram och bak som man kan sätta fast vilket resulterar i helt säkra snölås.

Missa inte alla nyheter och tester.

Prenumerera
Prenumerera och spara 171 kr och slipp söka tidningen i slutsålda butiker!

Lösnummer
Köp ett lösnummer hitta närmaste köpställe här!

Digitaltidning
För dig som gillar att läsa ditt nummer i telefonen eller surfplattan med våra mervärden

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se