Navigera dig fram här   Onsdagen den 1:e december 2021
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15243  
  Antal nyheter: 5671  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 3624 st  
  Igår: 6544 st  
  Denna månad:
3624 st
 
  Föreg. månad:
220563 st
 
  Totalt: 78380003 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. scom851
2. sunnne
3. skogis62
4. Mtech94
5. pantera800
6. Mark
7. Alesta
8. donzparker25
9. sara19
10. millsjoan
 
 
Här är du: I tidningen: 2021, nr 5 > Artikel: En varm höst följs av försiktig försäljning
 

En varm höst följs av försiktig försäljning


Så här inför säsongstarten av skoterförsäljningen kan man inte vänta sig några större jordskred beträffande antal sålda maskiner. Dels har det varit en varm höst, så ingen går direkt i köpestankar av en ny maskin när man inte ens sett en gnutta tillstymmelse av vitt. Ibland har vi haft höstar som i de nordligaste delarna av Sverige har haft ordentligt med snö och då har det genast gett utslag i säljsiffrorna. Längtan är stort bland alla som vill klämma gashandtaget så fort det går och då kan man dra många mil med bil och släp för att få stoltsera med att man redan varit ute och kört.

Tittar vi närmare på vad som nyregistrerats under de 3 första månaderna sedan säsongsstarten är det fjolårets modeller som haft en attraktiv prislapp.
Trots de hittills låga säljsiffrorna är det än dock Lynx som är intressant för köparna. Samma ledare som det var under hela föregående års försäljningsstatistik. Placeringarna från i fjol över mest sålda skotrar toppades då av Lynx, Ski-Doo och Polaris. Så ser det ut även nu i säsongens början där det inte hunnit vara några större försäljningar som ger skillnad. Försöker man dra någon slutsats av det är det samma märken som så här i starten av säsongen attraherar skoterköparna. Med stort intresse följer vi med och ser hur den närmaste tidens fortsättning ser ut. Dels efter att den första snön fallit, vilket brukar väcka det verkliga intresset att skaffa sig en ny skoter, och dels när 2022 års modeller står där glänsande och attraktiva på Skoterns Dag. Detta intressanta veckoslut då alla nya modeller finns hemma hos handlarna. Det är då man kan klämma, sitta, känna, resonera med kompisarna vilken maskin som har de läckraste färgerna, vilken kan ha den häftigaste fjädringen för att inte tala om motorn, dess effekt och acceleration m m. Man har under hösten läst, googlat, tittat på Facebook och fått en massa intryck som man nu har tillfälle att se i verkligheten.

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se